Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Antonio Felix da Costa vertrekt bij Hertz Team Jota: "Dit is geen afscheid, alleen een tot ziens!"

Uitgegeven door Wim Boekel • 2 november 2023 09:26

Antonio Felix da Costa keert volgend jaar niet terug in het FIA World Endurance Championship met Hertz Team Jota. De Portugees debuteerde dit jaar bij het Jota-team met de Porsche 963 in de LMH-klasse. Op de social media laat de snelle coureur overigens doorschemeren dat het slechts een tijdelijk afscheid is.

Antonio Felix da Costa

“Het is met grote droefheid dat ik niet zal deelnemen aan het wereldkampioenschap endurance in 2024”, reageerde de Portugees. “Ik weet nog dat ik voor het eerst begon met endurance en dacht: 24-uurs races??? Vandaag de dag is het één van mijn grootste passies. Ik heb het genoegen gehad om met geweldige teams, merken, fabrikanten en vooral teamgenoten te werken! Team Jota, heel erg bedankt voor alles wat jullie in mijn leven en carrière hebben gedaan, het was de beste tijd die ik op een racecircuit heb gehad. Dit is geen afscheid, alleen een tot ziens!”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS