Formule 1

Netflix France onthult releasedatum 'Drive to survive 2': 28 Februari!

Uitgegeven door Wim Boekel • 22 januari 2020 13:13 • Print artikel

Het was al bekend, dat de serie over de Formule 1 van Netflix ‘Drive to survive’ een opvolger ging krijgen. In de eerste serie deden Mercedes en Ferrari nog niet mee, in de documentaire over het seizoen 2019 zijn beide F1-teams wel aanwezig.
De nieuwe serie werd in de zomer van 2019 aangekondigd door Netflix, maar een releasedatum werd niet bekend gemaakt. Een officiële datum moet nog op zich wachten, maar in een tweet van Netflix France is wel een datum opgenomen: 28 februari 2020. Hoewel dus een Nederlandse datum nog niet bekend is gemaakt, mag verwacht worden dat het hier om een wereldwijde releasedatum gaat.

Met de komst van Mercedes en Ferrari hopen de fans natuurlijk dat een aflevering wordt besteed aan de nachtmerrie van de Zilverenpijlen in Hockenheim. Waar Mercedes vanwege haar verjaardag groots wilde uitpakken, maar volledig en letterlijk in het water viel en Max Verstappen een mooie triomf behaalde. Een andere aflevering zal gewijd zijn aan de spectaculaire overwinning van Charles Leclerc in Monza voor de Tifosi.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS