Formule 1

Voor racend fotomodel Kim Feenstra mocht het wel nog sneller: "Vloog bijna uit de bocht, kicken"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 22 mei 2018 16:37

Kim Feenstra was erg tevreden met haar resultaat in de Ladies GT tijdens de Jumbo Racedagen op het Circuit van Zandvoort. Als nieuwbakken coureur was het even wennen maar toch heeft het topmodel de smaak te pakken en wil er zeker meer meedoen. De race van de Ladies GT werd door de massaal toegestroomde racefans zeer positief ontvangen.

Kim Feenstra Ladies GT Zandvoort Jumbo Racedagen


"Een keer vloog ik bijna uit de bocht", zei Kim Feenstra tegen RaceXpress. "Maar ik wist de auto onder controle te houden dus ik kreeg hem weer recht op de baan. Dat vond ik wel een kick. En dat ik achtste ben geworden in de eerste race en die auto heelhuids heb terug gebracht zonder schade." De mooie Kim finishte in race twee op P12.

Kim Feenstra Ladies GT Cup

Feenstra vond wel dat het allemaal wat sneller mocht ondanks dat de dames op hoge snelheid vaak drie dik door de bochten raceten waar tijdens andere races dit ongekend is op Circuit Zandvoort. "Ik voelde wel dat die auto veel kon", verklaarde Kim. "Maar het is niet zo dat ik denk van wow! 'ik moet gas terug nemen'. Het mag van mij wel wat harder."

Kim Feenstra wil zeker wel door met racen na het behalen van haar racelicentie, ondanks haar drukke tijdschema. "Ik wil wel blijven racen, ik heb er alleen niet zo heel veel tijd ervoor. Ik vind het echt leuk om te doen en het is wel een uitdaging voor mij."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS