Formule 1

Martin Brundle verontschuldigt zich bij Brian May na afsnauwen tijdens gridwandeling

Uitgegeven door Bas Kaligis • 11 juli 2024 17:03

Martin Brundle reageerde op sir Brian Mays verontschuldiging voor het weigeren van een praatje tijdens zijn British GP gridwalk met een eigen verontschuldiging.

Martin Brundle F1

Brundle liep over de grid van Silverstone - gewapend met een microfoon - voor zijn gridwalk-segment voorafgaand aan de Britse Grand Prix van Groot-Brittannië, waarbij hij twee keer tevergeefs probeerde May - de leadgitarist en medeoprichter van de legendarische band Queen - te spreken te krijgen.

In een Instagram-post na het raceweekeinde had May zijn excuses aangeboden aan Brundle. Hij zei dat het niet zijn bedoeling was om hem 'af te snauwen' en dat hij een gebrek aan kennis en vertrouwen had om over Formule 1 te praten.

"Excuses aan de heer Brundle - absoluut niet de bedoeling om u af te snauwen", schreef May. "Je ziet alleen iemand die nerveus is om te spreken over iets waar hij weinig verstand van heeft.”

Brundle reageerde via X, voorheen bekend als Twitter, met een eigen verontschuldiging voor het feit dat hij twee keer had geprobeerd om met May te praten terwijl hij daar geen zin in had, waarbij hij benadrukte dat niemand 'verplicht is om met mij te praten op de grid'.

"Ik ben degene die zich moet verontschuldigen tegenover sir Brian May, niet hij tegenover mij voor de gridwalk op zondag in Silverstone", schreef Brundle. "Ik sprak hem niet aan als Sir Brian en ik had hem niet twee keer moeten benaderen toen hij geen zin had in een praatje op live tv. Niemand is ooit verplicht om met me te praten op de grid, of waar dan ook."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS