Formule 1

HUMOR - De update van de Red Bull RB16 van Max Verstappen voor de GP van Hongarije

Uitgegeven door Peter Vader • 26 juli 2021 10:25 • Print artikel

Er is al veel geschreven over het incident tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië. En er zal nog het nodige volgen. Er is door Red Bull zelfs een advocaat gezet op de zaak, een nogal ongebruikelijke gang van zaken in de Formule 1, ondanks dat we in een ‘over-assertieve tijd’ leven. Het typeert misschien wèl dat sommige aanrijdingen niet langer kunnen worden afgedaan met het vaak gehoorde: “Het was een race-incident”. Een dooddoener van de bovenste plank om te voorkomen dat je verstrikt raakt in de wereld van de machthebbers en het grote geld van de Formule 1. En het moge duidelijk zijn dat sommige aanrijdingen op de racebaan inderdaad een race-incident zijn, waarbij beide partijen niet de intentie hadden om elkaar van de baan te rammen. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Genoeg hierover, want er is ook veel humor door het Max Verstappen-Lewis Hamilton incident. Onderstaand drie willekeurig gekozen, grappige publicaties die voorbijkwamen aan het oog van uw RaceXpress-redacteur. Geinig hè?!

Humor-Horner-over-Max-Lewis-incident


Er circuleren nog geen foto's van, maar nadat de gecrashte Red Bull RB16 weer was opgelapt volgde er nog een kleine update, waardoor de auto van Max Verstappen er voor de GP van Hongarije zoals onderstaand afgebeeld, uit zou kunnen zien:

Humor-Max-Lewis-incident-update-Red-Bull-RB16-for-Hungary

En ook teamgenoot Sergio Perez gaat door het Red Bull-team weer worden ingezet als het geheime wapen in de strijd tegen Lewis Hamilton en zijn Mercedes. Geïnspireerd door motorenleverancier Honda keer kiest Red Bull dit keer voor de Mexicaan de rol van een Japanse Samurai-krijger:

Humor-Max-Lewis-incident-Perez-samurai


Het zijn maar grapjes om een beetje de druk van de ketel te halen. Want één ding is zeker: Max is wel wat gewend en zal zeker geen gas terugnemen!

Bron: F1 focus 4 the real fans

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS