Formule 1

George Russell verwelkomt iedereen als nieuwe teamgenoot, zelfs Andrea Kimi Antonelli

Uitgegeven door Frank Korsel • 3 juni 2024 08:04

Lewis Hamilton vertrekt volgend jaar bij het team van Mercedes. De zevenvoudig wereldkampioen verruilt Brackley voor Maranello, het hoofdkantoor van Ferrari. George Russell blijft alleen achter bij Mercedes, maar krijgt wel een nieuwe teamgenoot. De Brit zou iedereen met open arme omarmen.

Lewis Hamilton George Russell

Sinds het aangekondigde vertrek van Hamilton bij Mercedes, is het team van Hamilton nog altijd op zoek naar een nieuwe coureur. Eén van de namen die al maanden rondzingt, is de naam van Andrea Kimi Antonelli, het jonge opkomende talent.

“Ik denk dat Kimi een fantastische coureur is”, wordt Russell geciteerd door RaceFans. “Dit jaar racet hij uiteraard in de Formule 2, maar hij zal in de toekomst ongetwijfeld een Formule 1-coureur worden en hij is ook een collega-juniorcoureur die door de gelederen komt, net als ik met het team deed. Ik denk dus dat dit een geweldige kans biedt voor Mercedes om verder te bouwen aan de toekomst.
“Maar zoals ik al eerder zei, ik zou iedereen verwelkomen als mijn teamgenoot. Ik heb het gevoel dat ik nu een redelijk goede teamgenoot heb.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS