Formule 1

Formule 1 met Max Verstappen op de Red Bull Ring gemist? Kijk de Grand Prix van Oostenrijk gratis terug op Viaplay TV

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 juni 2024 18:25

Formule 1 met Max Verstappen op de Red Bull Ring in Spielberg gemist? Kijk de Grand Prix van Oostenrijk gratis terug op Viaplay TV. Begin april werd bekend dat Viaplay Group en Talpa Network een samenwerking aangingen. Vanaf 5 april ging Talpa Network’s zender SBS9 verder als Viaplay TV, waar sinds dat moment een selectie uit Viaplay’s sport-portfolio te zien is. Heb je de spectaculaire GP van Oostenrijk om welke redenen dan ook gemist. Niet getreurd. Op Viaplay TV is de Formule 1 GP op Imola met Max Verstappen gratis terug te zien. Op zondagavond om 22.10 uur kan de kijker op Viaplay TV een integrale herhaling van de Grand Prix op de Red Bull Ring Circuit nog eens terug zien!

Viaplay TV F1 Amber Brantsen Giedo van der Garde Christijan Albers en Ho Pin Tung


Naast Viaplay’s live sportuitzendingen en herhalingen, biedt Viaplay TV ook lokale en internationale films en series uit het uitgebreide entertainmentaanbod van Talpa Network. Het kanaal is in heel Nederland beschikbaar via alle grote tv-distributeurs.

Verder kan de kijker genieten van voetbal, hoogtepunten van zowel de Grand Prix van Oostenrijk en de Premier League Darts. De komende tijd wordt gewerkt aan het verder vormgeven van het profiel van de nieuwe zender Viaplay TV. Alle Viaplay-sportcontent die op Viaplay TV wordt getoond, blijft volledig beschikbaar op Viaplay.

Ook werd onlangs bekend dat Viaplay de komende vijf jaar de F1-rechten heeft. Bekijk hierover meer in onderstaande video: 

Babe-box

Xtra

COLUMNS