Formule 1

Ferrari gewaarschuwd! "F1-fans komen op de eerste plaats en Ferrari als alle andere teams"

Uitgegeven door Bart • 13 februari 2018 07:06 • Print artikel

Bij de bepaling van de regelgeving in de Formule 1 voor 2021 komen de belangen van de fans op de eerste plaats. Dat is voor Liberty Media niet onderhandelbaar, zo zegt directeur Chase Carey in de Corriere della Sera. De nieuwe regels moeten nog afgemaakt worden, maar de dreigementen van vooral Ferrari om de sport vaarwel te zeggen zijn hevig. "Ferrari is belangrijk en legendarisch in de F1, maar moet behandeld worden als alle andere teams."

Formule 1


Carey wil met Liberty Media de sport aantrekkelijker maken voor de fans. "We willen Ferrari aan boord houden, maar ook de sport beter maken. Natuurlijk kunnen we over zaken onderhandelen, maar ons hoofddoel is niet onderhandelbaar. Dat zijn de belangen van de fans."

"We willen de show op de baan interessanter maken", vervolgt Carey die vorig jaar met Liberty Media in de F1 instapte. "In het eerste jaar hebben we vooral naar de organisatie gekeken. Alles is meer open nu, er is veel activiteit op social media, ticketprijzen zijn omlaag gegaan en er is meer entertainment voor de fans."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS