Formule 1

Christian Horner trots op zijn team na dominante 1-2 in Bahrein: "Enorm hard gewerkt"

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 maart 2024 20:19

SAKHIR � Ondanks roerige weken rondom Christian Horner is zijn team Red Bull Racing verder gegaan waar ze eind 2023 zijn opgehouden, winnen! Max Verstappen schreef de Grand Prix van het seizoen met groot gemak op zijn naam. Sergio Perez kon meeliften op het succes van de Nederlander en maakte een 1-2 finish voor het Oostenrijkse team compleet. Teambaas Christian Horner spreekt vol lof over zijn team.

Christian Horner

De afgelopen weken stonden in de Formule 1-wereld voornamelijk in het teken van het interne onderzoek dat liep naar mogelijke grensoverschrijdend. Alhoewel dit weekend opnieuw vol stond van nieuwe verdachtmakingen en leaks, trok het team zich hier niets van aan. Na de race spreekt Horner vol trots over zijn mannen bij Sky Sports: "Dit is de perfecte start en het was een heel dominante race van Max. Ik moet alle medewerkers in Milton Keynes bedanken, ze hebben enorm hard gewerkt in de winter. Dit is een echte beloning voor al het harde werk dat achter de schermen wordt uitgevoerd", vertelt Horner vol trots.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS