Karting • Chrono

Wedstrijdinformatie tweede ronde Chrono NK 2T Dutch Rotax Max Challenge en KZ2

Uitgegeven door Bart • 9 maart 2024 17:38

De tweede ronde van het Nederlands Kampioenschap Rotax Max en KZ2 van Chrono Karting wordt op 16 en 17 maart gehouden op Circuit Park Berghem. Op dit moment zijn er circa 155 rijders ingeschreven en inschrijven is nog altijd mogelijk. Alleen de Rotax Max Senior zit helemaal vol en daar is een wachtlijst voor. Gestreden wordt verder in de Micro Max, Mini Max, Rotax Max Junior, DD2 en DD2 Master, KZ2 en KZ2 Master. Bekijk hieronder alle informatie over het NK.

Vic


Voor de trainingen op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart is online reserveren verplicht. Dit verloopt via de website van Circuit Park Berghem. De vrije trainingen staan onder leiding van Circuit Park Berghem. Op zaterdag vindt de motorloting en - uitgifte plaats van de Micro Max en de Mini Max. Dan is ook de rijdersregistratie, de veiligheidskeuring en de uitgifte van slickbanden. Op zondag 17 maart staan de warm-up, de kwalificatie, de pre-finale en de finale op het programma.

Tijdens het rijdersregistratie dient de KNAF Nat/EU Kartlicentie 2024 getoond te worden. Zonder geldige kartlicentie is deelname niet mogelijk. Voor rijders onder de 18 jaar is ook de Ouder/Kind licentie verplicht. Ook deze dient tijdens de rijdersregistratie getoond te worden. MOJO regenbanden zijn te bestellen via Kombikart Racing Parts en Le Cont regenbanden zijn te bestellen via Kart Service Brabant.

Het tijdschema van het NK Karting vind je hieronder en via de Sportity App. Op de finaledag is vanaf de kwalificatie live timing beschikbaar en vanaf de pre-finale is er een livestream.

NK 2T Chrono


NK 2T Chrono 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS