Autosport Internationiaal Singleseaters • NEC Formule Renault 2.0

Roy Geerts met ambitie in de Formula Renault naar Gamma Racing Day

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 juli 2014 09:56

NEC Formule Renault 1.6 kampioen van 2013, Roy Geerts, zal aankomend weekend met zijn Spaanse team AV Formula uitkomen in de NEC Formule Renault 2.0, dat rijdt tijdens de Gamma Racing Day 2014 op Assen. “Ik ben blij dat we weer eens een wedstrijd op Nederland bodem hebben en ik voor al mijn fans en sponsoren mag gaan optreden in de 2 liters."

Roy Geerts AV Formula Formule Renault 2L


"De Gamma Racing Day is een mooi evenement waar ook deze editie weer omstreeks 60.000 auto- en motorsport toeschouwers op af komen. Ik heb vorig jaar in de 1.6 op deze baan gereden en onder toeziend oog van overvolle tribunes deze wedstrijd gewonnen, dat was ‘amazing’!”

“Ik hoop dat ik dit weekend in de Formule Renault 2.0 weer mooie dingen kan laten zien aan het publiek. Mijn laatste wedstrijd op Spa-Francorchamps afgelopen weekend verliep niet verkeerd, het lijkt erop dat ik een periode van veel pech heb kunnen afsluiten. Tijdens het aankomende weekend rijd ik wederom met een volledig oranje bolide met nummer 18 en zal ik hiermee namens Nederland trachten een goed resultaat te bewerkstelligen in dit internationale veld.”

“Tijdens mijn laatste race op Assen in 2013 werd ik op ongelofelijke wijze NEC Formule Renault 1.6 kampioen, ik heb dus zeer goede herinneringen aan dit circuit... “

Roy Geerts wordt in zijn raceactiviteiten ondersteund door:
GFM Masters in Parts - VHE Industrial Automation - Rivez Assurantiën - Machinefabriek de Valk - MTA Creating Machines Together - Itpro let IT work 24/7 - De Rose Method NYS - SMC Pneumatics - Bevestigingstechniek Venlo - Anggrek Decor & Styling - Profclean Europe - Offermans Design - Ecar Media - Maxim Sport Nutrition - AV Formula.

Roy Geerts en zijn team AV Formule zijn aankomend weekend te vinden in de paddock van de Formule Renault 2.0 tijdens de Gamma Racing Days op het circuit van Assen. “Voor al mijn fans ligt er een gesigneerde poster klaar”, laat Geerts weten.

De resultaten zijn te volgen op www.roygeerts.com en like Roy op zijn roygeertsfanpage op facebook.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS