Autosport Internationiaal Singleseaters • Indy Car

IndyCar Laguna Seca: Waar start Rinus Veekay en hoe kan ik de race zien? +STARTGRID

Uitgegeven door Frank Korsel • 10 september 2023 16:30

Felix Rosenqvist start de laatste IndyCar-Grand Prix van het seizoen in Laguna Seca vanaf pole position. Op het uitdagende Californische circuit noteerde de Zweedse McLaren-coureur de snelste coureur. Ook onze Nederlandse trots, Rinus ‘Veekay’ van Kalmthout deed het goed. Hij start de race vanavond op P8.

IndyCar Rinus van Kalmthout

Scott McLaughlin start de race als tweede en was slechts één honderdste langzamer dan Rosenqvist. Christiaan Lundgaard, Josef Newgarden en Scott Dixon maken de top vijf compleet. Kampioen Alex Palou start op de zesde positie. Rinus Veekay start op de vierde rij, net achter Juri Vips. Achter hen starten Will Power en Romain Grosjean. Bekijk hieronder de volledige uitslag van de kwalificatie voor de Firestone Grand Prix of Monterey. De race begint vanavond om 21.00 uur Nederlandse tijd en is live te volgen op Ziggo Sport.

Startgrid IndyCar Rinus Veekay


Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS