Autosport Internationiaal Singleseaters • Indy Car

Indy 500-winnaar Josef Newgarden tekent meerjarige deal bij Penske

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 juni 2024 09:02

Josef Newgarden won vorig weekend zijn tweede opeenvolgende Indy 500. Nu maakt de rijder van de #2 Chevy bekend dat hij een meerjarige deal heeft getekend en ook de komende jaren uitkomt voor het team van Penske.

null

Newgarden rijdt sinds 2017 voor het team van Roger Penske. Hij werd kampioen in 2017 en 2019. De afgelopen twee seizoenen kroonde hij zich tot Indy 500-kampioen.

In een persbericht laat de 33-jarige coureur uit Nashville weten blij te zijn met zijn contractverlenging: “Rijden voor Roger Penske en dit iconische team is een droom waarvan ik nooit had gedacht dat ik die ooit zou verwezenlijken”, begint Newgarden. “Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen tijdens mijn tijd bij Team Penske. Ik heb veel respect voor de individuen waaruit onze groep bestaat, inclusief de partners die ons steunen. Onze tijd samen was gevuld met hard werken, teamwerk en toewijding; en ik ben zo opgewonden dat we nog vele jaren door zullen gaan. Ik ben er zeker van dat we in de toekomst nog veel meer kunnen bereiken. Ik geloof nog steeds dat we samen nog niet ons volledige potentieel hebben bereikt.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS