Autosport Internationiaal Singleseaters • Indy Car

Indy NXT-kampioen Linus Lundqvist maakt IndyCar-debuut in Nashville

Uitgegeven door Frank Korsel • 1 augustus 2023 14:01

Linus Lundqvist, de regerend Indy NXT-kampioen maakt komend weekend tijdens de Music City Grand Prix in Nashville zijn IndyCar-debuut voor Meyer Shank Racing.

Linus Lundqvist

De 24-jarige Zweed neemt in de straten van Nashville de auto van Simon Pagenaud over. Hij mag na zijn crash op het circuit van Mid-Ohio nog steeds niet rijden. Lundqvist kan niet wachten om zijn debuut te maken: "Dit is een moment waar ik sinds het begin van mijn carrière letterlijk van heb gedroomd", begint Lundqvist. "Ik ben nog nooit zo opgetogen geweest over het vooruitzicht om eindelijk mijn IndyCar-debuut te maken. Ik ben Meyer Shank Racing enorm dankbaar voor deze kans. Dit wordt een ongelooflijke ervaring, maar ook de zwaarste uitdaging van mijn leven. Als je het hele jaar aan de zijlijn staat, zou het een enorme taak zijn om tegen het einde van het seizoen aan een kampioenschap deel te nemen, laat staan aan de IndyCar-serie in de straten van Nashville."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS