Formule 1

Geen kwaad bloed tussen McLaren en Mercedes: "We hebben een goede relatie met Toto"

Uitgegeven door Wim Boekel • 12 augustus 2020 17:50 • Print artikel

BARCELONA - McLaren is één van de teams die haar twijfel uitspreekt over de legaliteit van de Racing Point. Mercedes aan de andere kant staat volledig achter het team van de ‘roze Mercedes. Volgens McLaren-teambaas Andrea Seidl zijn er absoluut geen problemen met Mercedes, die hen volgend jaar motoren levert.

Andreas Seidl McLaren F1


“Er is absoluut geen kwaad bloed tussen ons en Mercedes”, reageert Seidl tegen het Amerikaanse Motorsport. “We hebben een goede relatie met Toto, met Mercedes, met de jongens uit Bixworth die aan het voorbereiden zijn op volgend jaar. Wat er aan de hand is, is met Racing Point en niet met Mercedes.” Na de race maakte Racing Points teameigenaar Lawrence Stroll de opmerking dat andere teams hen door het slijk halen en dat hij de nodige acties onderneemt om de onschuld van Racing Point te bewijzen. Seidl wil hier echter niet op in gaan.

“Ik wil niet reageren op dit soort commentaren”, aldus de Duitser. “We zijn onderdeel van een juridisch proces. Tegelijkertijd is het belangrijk om niet te veel energie aan deze casus te besteden. We weten wat we moeten doen vanaf de kant van McLaren om meer competitief te zijn en dat is mijn belangrijkste focus, samen met het team.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS