Karting • Chrono

F3 Clinique Demo tijdens het NK 4-takt in Kerpen en Assen

Uitgegeven door Bart • 19 mei 2024 13:01

Dit seizoen komen er twee mooie demo's aan voor jonge, enthousiaste karters. Op de zaterdagen van het Nederlands Kampioenschap 4-takt in Kerpen en Assen keert de F3 Clinique Demo terug. In een ontspannen en ongedwongen sfeer maken deze jonge coureurs kennis met het officiële Nederlands Kampioenschap van Chrono Karting. Spelenderwijs en informatief worden ze wegwijs gemaakt in de kartsport, begeleid door coureurs en/of instructeurs.

F3 Demo


De data voor de F3 Clinique Demo is gekozen voor zaterdag 8 juni op de Erftlandring in het Duitse Kerpen en zaterdag 21 september op de TT Junior Track in Assen. Kosten voor een dag rijden is 50,00 euro en na afloop is er voor iedere deelnemer een leuk aandenken.

De F3 Clinique Demo is voor kinderen van 5 t/m 10 jaar met een eigen mini kart (2-takt of 4-takt), die nog niet aan wedstrijden mogen deelnemen of te weinig ervaring hebben. Denk daarbij aan cursisten van de kartschool. De volgende racekleding is verplicht: helm, race-overall, nekband, body/rib protector, handschoenen, schoenen die de enkels bedekken. Een KNAF-licentie is niet verplicht en wedstrijdervaring is niet vereist.

Inschrijven voor de F3 Clinique Demo kan via deze link.
(deadline inschrijving voor de eerste F3 Clinique Demo in Kerpeen = 1 Juni 2024)


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS