Formule 1

"Er worden fouten gemaakt omdat ze het circuit niet kennen"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 20 september 2020 14:40 • Print artikel

Na het bespreken van de flops van de afgelopen drie races bespreken de tafelgasten van het tv-programma Formule 1 Café natuurlijk ook de tops van de triple header in de Formule 1. Robert Doornbos en Huub Stapel vinden Pierre Gasly de uitschieter van de afgelopen drie races. Ze geven wel toe dat het in Mugello niet goed ging, maar Gasly heeft hen positief verrast. Tom Coronel vind de nieuwe circuits op de kalender een positieve ontwikkeling. Dat is echt een top voor hem.

Pierre Gasly

"Vorig jaar had hij te veel stress en druk en nu zit hij weer echt in een stijgende lijn", zegt Doornbos over Gasly. "De overwinning was echt een soort payback voor hem. Het is geweldig om te zien hoe hij zich herpakt."

"Natuurlijk is het mooi om te zien wat Pierre nu doet. Het is geweldig dat hij nu kan laten zien wat hij waard is", voegt Coronel toe. "Voor mij zijn echter de nieuwe circuits echt top. Er worden fouten gemaakt omdat ze het circuit niet kennen. Die nieuwe circuits brengen weer spanning in de races. Ik weet ook zeker dat het op Portimao ook gaat gebeuren. Niemand kent het, dus er kan van alles gebeuren."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS