Autosport Internationiaal Singleseaters • Indy Car

Chip Ganassi Racing en The American Legion werken samen met Jerry Seinfeld

Uitgegeven door Raoul Pasveer • 20 april 2024 07:30

Chip Ganassi Racing, de regerend kampioen van de INDYCAR Series, en The American Legion, de grootste veteranenorganisatie van het land, gaan de komende Netflix-komedie Unfrosted promoten. De film, geregisseerd door en met in de hoofdrol Jerry Seinfeld, zal te zien zijn op de nummer 8 American Legion Chip Ganassi Racing Honda, bestuurd door rookie Linus Lundqvist tijdens de Acura Grand Prix van Long Beach op 21 april.

Chip Ganassi en Jerry Seinfeld

De nr. 8 American Legion Honda zal een speciale ‘Unfrosted’ livery hebben dat de textuur heeft van een niet-frosted Pop-Tart, samen met afbeeldingen van Seinfeld en enkele castleden. Het partnerschap heeft tot doel de release van de film op Netflix op 3 mei te helpen promoten.

Jerry Seinfeld denkt al lang na over de Pop-Tart. Al tijdens een Late Show-optreden in 2010 heeft Seinfeld gestoofd op de rechthoekige Kellogg's-snack. "Op een gegeven moment dacht ik aan een uitvinding van de Pop-Tart-film", tweette hij in 2018. "Stel je de graancultuur van Kellogg's dronkaard uit het midden van de jaren zestig in Battle Creek, Michigan voor. Dat is een sfeer waar ik aan zou kunnen werken." Met ‘Unfrosted’ deelt hij die sfeer nu met de wereld. In een tijd waarin melk en ontbijtgranen het ontbijt regeren, begint een hevige bedrijfsstrijd over een revolutionair nieuw gebakje. Een Pop-Tart-komedie van cabaretier Jerry Seinfeld, ‘Unfrosted’, speelt zich af in Michigan in 1963, het jaar voordat Pop-Tarts in de schappen van de supermarkt verscheen. Seinfeld regisseert, schrijft en schittert in de nieuwe film.

Chip Ganassi, eigenaar van Chip Ganassi Racing: “Het is geweldig om de kans te krijgen om samen te werken met een merk als Netflix via onze relatie met The American Legion aan een leuk project als dit. Jerry Seinfeld en zijn komedie zijn bij iedereen bekend en zijn liefde voor auto's is legendarisch. Het zal leuk zijn om die twee passies samen te brengen op het circuit met een auto die ‘Unfrosted’ promoot.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS