Karting • Karting Diversen

Drukke tijden voor familie Pex met veel races, overwinningen en een nieuwe telg

Uitgegeven door Bas Kaligis • 28 juli 2019 15:00 • Print artikel

Pex Racing kent een drukke periode. Buiten de zakelijke beslommeringen met het dakdekkersbedrijf PEX Dakbedekkingen B.V. is sportief alle aandacht op het racen. Zo was Pex Racing met Stan en Jort Pex en Senna van Walstijn succesvol in de derde ronde van het DKM op de Erftlandring in Kerpen. Aankomend weekend staat alweer de volgende DKM op het menu. Dan wordt er gereden op hun thuisbaan in Genk, België.

Stan en Jorrit Pex en crew Pex Racing


Stan Pex won tussen alle Europese toppers de eerste finale en broer Jorrit, onlangs Europees kampioen, maakte het succes voor Pex Racing compleet met de tweede plek in de eerste krachtmeting van de DSKM. In de tweede finale greep Stan Pex opnieuw de zege. Senna van Walstijn won de prefinale A in de DSKC en eindigde knap als tweede in de finale.

Richard Pex met de volgende generatie Pex-karter; Yves Pex

Tussen de twee DKM-races van Kerpen en de komende race in Genk in had familie Pex nog meer mooi nieuws te melden. Vorige week zondag kreeg Yard Pex een zoontje genaamd Yves Pex. Yves stond te trappelen van ongeduld en werd geboren op zondag 21 juli om 8 minuten over 8. Opa Richard Pex is er al klaar voor om over een paar jaar met de volgende generatie Pex aan de slag te gaan, zo liet hij weten tegenover RaceXpress.nl.

Pex op podium

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS