Formule 1

Wat wil Stoffel Vandoorne nog niet vertellen? "Kijk enorm uit naar de toekomst"

Uitgegeven door Wim Boekel • 12 september 2018 07:04 • Print artikel

Stoffel Vandoorne is aan zijn laatste races voor McLaren begonnen. Recent maakte het Formule 1-team bekend dat zij volgend jaar met Carlos Sainz en Lando Norris in zee gaan. De Belg wil ondanks zijn vertrek een mooi slotakkoord geven aan zijn twee jarig verblijf bij het team uit Woking.

Stoffel Vandoorne

“Ondanks dat ik enorm uitkijk naar de toekomst, sinds ik bevestigd heb dat ik volgend jaar niet meer voor McLaren rij, ben ik ook 100% vastbesloten om alles te geven in de resterende Grand Prix van het seizoen”, zei Vandoorne tegen Planet F1. “Zowel ik en het team pushen enorm om het beste resultaat te behalen met wat we hebben en dat is zeker nog niet klaar.”

“Vorig jaar was het mijn eerste ervaring met het racen in Singapore en ik genoot er echt van. Eigenlijk was het hier en in Maleisië waar ik mijn beste resultaat tot nu toe in de Formule 1 scoorde, een zevende plek. De baan past zeker bij de sterkte punten van ons pakket, dus hoop ik om een meer positief weekend, waar we een verbeterde snelheid kunnen tonen en vechten met onze tegenstanders.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS