Formule 1

Meer autospektakel dan ooit op 100% AUTO LIVE; ook Tom Coronel en Robert Doornbos aanwezig!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 oktober 2018 10:43 • Print artikel

Op 13 en 14 oktober verwacht Rotterdam Ahoy weer tienduizenden autofans te verwelkomen tijdens 100% Auto Live. De hallen 1 t/m 6 vullen zich met de meest bijzondere bolides, car audio, games, stands en auto live shows. Naast de internationale selectie aan autoís en terugkerende onderdelen als Audio Village en de Action Arena met driftshows van Nankang Motorsport Europe is er meer autospektakel dan ooit. Zo is er onder andere het Autocar Theater, komt de Robert Doornbos Grandprix naar Ahoy en is er een ultimate Racing Games Area te vinden. Wil je ook naar deze spectaculaire beurs? Profiteer dan nu! Tickets 100% Auto LIVE (voorheen 100% Tuning)! De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten Ä15,-. Aan de deur wordt de prijs Ä 18,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree, mits onder begeleiding.

Rotterdam Ahoy verwacht weer tienduizenden autofans te verwelkomen tijdens 100% Auto Live

Met zoín 40.000 autofans in Ahoy is 100% al jarenlang een drukbezocht auto-evenement. Centraal staan de ruim 200 unieke, gepersonaliseerde autoís die uit allerlei landen worden bijeengebracht. De autoís komen uit landen als BelgiŽ, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, ItaliŽ en zelfs Spanje; van Volkswagen en Honda tot Nissan GT-R, Lamborghini en Porsche.

Tuning en audio

Nieuwe onderdelen en vertrouwd autospektakel
In de outdoor Action Arena powered by Nankang, wordt driemaal daags een spectaculaire driftshow opgevoerd, met veel rook en burning rubber. Het nieuwste op het gebied van in-car entertainment is opnieuw te vinden in Audio Village, waar ook jaarlijks de Audio Installer Battle plaatsvindt, mede mogelijk gemaakt door Pioneer Car Benelux, Rockford Fosgate, United Carshops en maxxcount. Daarnaast zijn er tal van exposanten aanwezig, waaronder ZF die op 100% Auto Live producten presenteert die ook in de motorsport, zoals bijvoorbeeld DTM, worden gebruikt.

Voor deze jubileumeditie is extra ingezet op entertainment en dat is te merken. Er is van alles te zien en te doen bij 100% in Ahoy. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld zelf indoor driften, meedoen aan een Hilox Lighting LED Headlight Battle, genieten van BMX-stunts, informatie opdoen bij de demoís op het Car Care Square, of een kijkje nemen in de racewereld van de Robert Doornbos Grand Prix, mede mogelijk gemaakt door Rotterdamse Sporticonen, waar op zondag een trapautowedstrijd wordt gehouden voor kids, fraaie Porsches te zien zijn en men autocoureurs Doornbos zelf en Tom Coronel tegen het lijf kan lopen.

Ultimate Racing Games Area en Autocar Theater
Nieuw dit jaar is de Racing Games Area waar je als autofan zelf achter het stuur en de knoppen kan om je skills te testen op het gebied van racing. Zo is er de GXT Raptor Trust Gaming Car en kun je op een groot aantal PCís de laatste versie van Ubisoftís The Crew 2 spelen. Ook de Ziggo eBattle F1-truck naar Ahoy, net als een aantal andere race-simulatoren.

Ook nieuw dit jaar is het Autocar Theater, waarbij tal van sprekers uit de automotive-wereld hun verhaal doen en bezoekers meer te weten kunnen komen over de autowereld.

ook veel vrouwelijk schoon (beurs-babes) op 100% Auto LIVE in Ahoy Rotterdam


100% Auto Live
Voor 100% Auto Live op 13 en 14 oktober in Rotterdam Ahoy zijn tickets verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.

100% Auto LIVE in Rotterdam Ahoy


Profiteer van korting via RaceXpress met entreekaarten in voorverkoop 100% Auto Live
Voor 100% Auto Live op 13 en 14 oktober in Rotterdam Ahoy zijn tickets verkrijgbaar via Ticketmaster.nl. De kaarten zijn eenmalig geldig voor zaterdag ůf zondag. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten Ä15,-. Aan de deur wordt de prijs Ä 18,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree, mits onder begeleiding.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS