Formule 1

LINE-UP WRT: Twee jonge talenten worden teamgenoten van Robert Kubica

Uitgegeven door Wim Boekel • 2 maart 2021 14:40 • Print artikel

Louis Deletraz en Yifei Ye nemen plaats naast Robert Kubica bij het Team WRT in de European Le Mans Series. Deletraz heeft al ervaring in het endurance racen. Zo reed hij vorig jaar in een LMP1 tijdens de 24 uur van Le Mans. Yifei Fei is een veelbelovende Chinese coureur. Zo won hij het Frans Formule 4 in 2016 en een jaar later de Euroformula Open. Recent debuteerde hij in de Asian Le Mans Series, waardoor hij inmiddels ook ervaring in het endurance racen heeft opgedaan.

Team WRT

Mocht er een positief besluit vallen bij de ACO, dan hoopt het drietal ook de 24 uur van Le Mans te rijden. Het Belgische team heeft daar sowieso al Robin Frijns, Ferdinand Habsburg en Charles Milesi aan de start staan. Zij hebben via het FIA World Endurance Championship een startbewijs.

“Opnieuw hebben we talent, jeugd en ervaring gecombineerd om een line-up samen te stellen”, reageert teambaas Vincent Vosse. “Wat echt raakt binnen dit drietal voor de ELMS is dat het bestaat uit coureurs waar we al een tijdje echt mee wilden werken en dat ze allemaal een ongelofelijke toewijding gemeen hebben en motivatie voor wat ze kunnen doen. Ik ben er van overtuigd dat we een van de beste line-ups hebben en ik kan niet wachten om naar Barcelona te gaan voor de pre-season test.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS