Formule 1

Lando Norris voorspelde Max Verstappen-botsing in verklaring van vier-woorden

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 juli 2024 10:30

Lando Norris en Max Verstappen waren betrokken bij een crash tijdens de Grand Prix van Oostenrijk, waardoor rivaal George Russell zijn eerste overwinning van het seizoen 2024 kon opeisen.

Lando Norris McLaren F1


Formule 1-ster Lando Norris suggereerde dat de relatie tussen hem en Max Verstappen zou kunnen veranderen te midden van hun gevechten op het scherp van de snede, slechts enkele weken voor hun botsing in Oostenrijk.

"Ik weet zeker dat het zal gebeuren", vertelde Norris aan Sky F1 toen hem werd gevraagd of hij verwachtte dat zijn relatie met Verstappen zou veranderen als ze strijden om de hoogste eer. "Ik wil het niet op een slechte manier zeggen. We hebben respect voor elkaar, we kunnen met elkaar overweg."

"We zijn geen beste vrienden. We sms'en elkaar niet elke dag, dat soort dingen. Maar we hebben gewoon veel respect, van hem naar mij en ik terug naar hem. Ik kijk ernaar uit. Ik wil hem uitdagen, ik wil tegen hem racen, ik wil de strijd aangaan omdat hij een van de beste coureurs ooit in de Formule 1 is. Als ik mezelf tegen hem kan bewijzen, bewijs ik mezelf tegen een van de besten."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS