Formule 1

Lando Norris stuurt Max Verstappen een boodschap nadat hij 'alles nog eens uitgebreid heeft teruggekeken'

Uitgegeven door Bas Kaligis • 4 juli 2024 03:30

Lando Norris is er vast van overtuigd dat hij niets zou veranderen aan zijn gevecht met Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. Dat zei hij nadat hij 'alles nog eens had bekeken'. Norris en Verstappen botsten afgelopen zondag tijdens een duel om de leiding in ronde 64 van 71 op de Red Bull Ring, waarbij beide coureurs lek reden.

Lando Norris McLaren F1


De botsing opende de deur voor George Russell om de eerste overwinning van Mercedes te pakken sinds de voorlaatste race van het F1 2022-seizoen, vóór Norris' teamgenoot bij Mercedes, Oscar Piastri. In de aanloop naar zijn thuisrace onthulde Norris dat hij de manier waarop hij Verstappen te lijf ging op de Red Bull Ring niet zou hebben veranderd.

Hij vertelde Radio X: "Over het algemeen voel ik me goed. Ik ben erg opgewonden voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Maar tegelijkertijd heb ik alles opnieuw bekeken en laten we zeggen dat ik het weer precies zo zou hebben gedaan! We willen niet dat dingen zo eindigen, zowel aan Max' kant als aan mijn kant. Zo is het leven soms. We strijden, we willen allebei winnen en we gaan tot het uiterste - de een iets meer dan de ander. Tegelijkertijd ben ik opgewonden. We zullen nog meer gevechten samen hebben en daar kijk ik naar uit."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS