Formule 1

De focus van Verstappen: "Door hard te werken hebben we uiteindelijk wel de race gewonnen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 juli 2018 16:29 • Print artikel

Ook al komt hij qua topsnelheid veel tekort, Max Verstappen ziet in de Grand Prix van Duitsland toch kansen. Verstappen hoopt dat hij voor een verrassing kan zorgen in de Duitse Grand Prix.

Max Verstappen Formule 1


“Ik doe altijd elk weekend zo goed mogelijke mijn werk. Op sommige circuits hebben we het wat moeilijker, maar dan geeft een goed resultaat ook meer voldoening", zei Verstappen tegen de media in Hockenheim. "Als je vooraf al zo goed als zeker weet dat je gaat winnen, is het zelfs saai. Ik vind het altijd leuk om te rijden. In Oostenrijk hadden we ook geen hoge verwachtingen, maar door hard te blijven werken en het beste eruit proberen te halen, hebben we uiteindelijk wel de race gewonnen. Dat probeer ik hier ook.”

Formule 1-tickets voor de Grand Prix Formule 1 op Spa-Francorchamps


De Formule 1 Grand Prix op Spa-Francorchamps in de Belgische Ardennen is het hoogtepunt voor veel Nederlandse F1-fans. Wees er snel bij, want de mooie tribunekaarten raken op. De Grote Prijs Formule 1 van België op het legendarische F1-circuit van Spa-Francorchamps is al decennialang één van de hoogtepunten van de Formule 1-kalender. De coureurs kijken reikhalzend uit naar Eau Rouge, Les Combes en de razendsnelle Pouhon en andere mooie bochten. Ook dit jaar belooft het evenement weer veel spektakel te bieden, met niemand minder dan Max Verstappen in actie. De Red Bull Racing F1-coureur komt in actie op vrijdag, zaterdag en zondag voor het oog van de vele tienduizenden Nederlandse racefans.

F1-tickets Spa-Francorchamps


Wil jij ook erbij zijn? Wacht dan niet te lang met boeken, want de mooie plaatsen worden in rap tempo geboekt. Op is op! Kijk HIER voor alle informatie over alle mogelijkheden qua tickets naar de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps! F1-tickets voor de Grand Prix van België 2018 op Spa-Francorchamps

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS