Formule 1

Bob van der Sluis, voormalig Formule 1 teameigenaar overleden na oneerlijke strijd

Uitgegeven door Bas Kaligis • 27 april 2010 10:34 • Print artikel

Bob van der Sluis heeft meer dan drie jaar geknokt, maar kon deze jarenlange strijd tegen de vreselijke ziekte van kanker niet overwinnen. Afgelopen vrijdag koos Bob vrijwillig voor de finish. Een ieder kan Bob herinneren als een markante Amsterdammer, die zijn hart verloren had aan de autosport. Zo was hij samen met Ton Fagel eigenaar van een F1 team; F&S Properties, waarvoor in de zeventiger jaren onder meer de Nederlanders Boy Hayje en Michael Bleekemolen uitkwamen. Verder was hij zelfs succesvol autocoureur en helemaal gek van het Italiaanse merk Alfa Romeo.

Bob van der Sluis

Bob van der Sluis, officieel geboren op 1 februari 1943, werd 67 jaar. Al eerder verloor Bob van der Sluis tragisch zijn 38-jarige dochter Chantal van der Sluis, die ook streed tegen dezelfde ongeneeslijke ziekte. Bob laat een vrouw en dochter achter.

RaceXpress wenst de familie, nabestaanden en vrienden veel sterkte in deze verdrietige tijden.

Bob koos ervoor om in besloten kring begraven te worden. Voor een ieder die toch willen terugkijken op zijn kleurrijke leven heeft hij toestemming gegeven om samen met vrienden het glas te heffen en een hapje te eten om op deze manier terug te kijken op het leven van een rasechte Amsterdammer.

Locatie:

Restaurant “As”

Prinses Irenestraat 19

1077 WT Amsterdam


Datum:

5 mei 2010 van 17.00 uur – 21.00 uur

(indien mogelijk uiterlijk om 17.30 uur aanwezig zijn)

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS