Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Nyck de Vries terug in Formule E bij Mahindra Racing: "Formule E voelt als thuiskomen"

Uitgegeven door Bart • 27 september 2023 12:01

Nyck de Vries keert terug naar de Formule E. De eerste wereldkampioen Formule E was op zoek naar een nieuwe uitdaging na zijn gedwongen vertrek bij AlphaTauri eerder dit jaar. De 28-jarige coureur gaat in het tiende seizoen van de Formule E rijden voor Mahindra Racing en wordt teamgenoot van Edoardo Mortara. Beide coureurs hebben een meerjarig contract getekend.

Nyck de Vries


"Ik kijk er echt naar uit om me aan te sluiten bij Mahindra en weer in de Formule E te gaan rijden", zegt De Vries in een reactie. "De toekomstplannen van het team spreken me enorm aan. De eerder gelegde basis is sterk en het team heeft alles in zich om succes te hebben. Het is geen geheim dat het team een zware start van de Gen3 heeft gehad, maar er waren zeker positieve signalen in de tweede helft van het seizoen."

"Mijn terugkeer naar de Formule E voelt als thuiskomen", vervolgt De Vries. "Ik ben al drie jaar onderdeel van de Formule E-familie geweest en ik ken iedereen goed. Ik kijk uit om weer in die familiaire omgeving te zijn en weer in een kampioenschap te rijden waar ik altijd van genoten heb."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS