Formule 1

Max Verstappen rijdt in 2021 zeker voor Red Bull! "Wat er in een contract staat, is vertrouwelijk en blijft..."

Uitgegeven door Bart • 26 september 2020 05:10 • Print artikel

Max Verstappen tekende in januari een langdurig contract bij Red Bull, maar die verbintenis zou een aantal ontsnappingsclausules bevatten. Nu Mercedes nog altijd het dominante team is, zou de Limburger wellicht gebruik willen maken van zo'n clausule. Red Bull-teambaas Christian Horner gaat er vanuit dat Verstappen ook komend jaar gewoon voor Red Bull rijdt.

Max Verstappen Christian Horner


"Max rijdt in 2021 honderd procent zeker voor Red Bull", aldus Horner vrijdag in Sochi tijdens de persconferentie voor de teambazen. "Ik zal nooit contracten met coureurs openbaar maken en dat zal ik ook nu niet doen. Wat er in een contract staat, is vertrouwelijk en blijft tussen de coureur en het team. Max zit volgend jaar gewoon nog in een auto van Red Bull Racing."

Over ontwerper Adrian Newey gaan geruchten dat Aston Martin F1 hem over wil nemen, maar volgens Horner blijft ook Newey bij Red Bull. "Adrian zit al 14 jaar bij Red Bull en voelt zich thuis bij ons team. Hij heeft de laatste jaren aan andere projecten gewerkt, maar is nog altijd enorm gemotiveerd. Ik kan jullie vertellen dat ook Adrian komend jaar gewoon voor Red Bull werkt."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS