Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Jake Hughes heeft de beste uitgangspositie voor de tweede E-prix in Misano

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 14 april 2024 09:45

Jake Hughes mag tijdens de tweede E-prix vanaf pole starten. In de duels in Misano nam hij het op tegen Jean-Eric Vergne. Vergne probeerde het wel, maar Hughes was echt een klap sneller. Op de tweede startrij vinden we Pascal Wehrlein en Nico Muller. Robin Frijns wist zich wel naar de duels te rijden, maar hij verloor het eerste duel. Hij start vanmiddag om 15:00 vanaf plek 7. Nyck de Vries moet weer een inhaalrace rijden. Hij start vanmiddag als 20ste.

Jake Hughes

Tijdens de groepsfase A waren Nick Cassidy, Robin Frijns, Nico Muller en Jean-Eric Vergne het snelste. Voor groepsfase B waren het Jake Hughes, Sam Bird, Stoffel Vandoorne en Pascal Wehrlein die de vier snelsten waren.

Vergne nam het in de duels op tegen Cassidy en laatstgenoemde zette de snelste tijd neer, maar zijn tijd werd afgenomen door tracklimits. Robin Frijns nam het op tegen Muller en kwam behoorlijk wat tijd te kort. Uiteindelijk mochten Vergne en Hughes het uitvechten voor pole en was het Hughes die er met de snelste tijd vandoor ging.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS