Autosport Internationaal Toerwagens • NASCAR

Michael Bleekemolen: "De auto's hebben heel veel power, de strijd tussen de teams is hard"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 24 februari 2020 07:22 • Print artikel

Sebastiaan en Michael Bleekemolen zijn klaar voor het nieuwe seizoen in de Euronascar serie. Op 25 april vindt de eerste race plaats op het circuit van Valencia. Vader en zoon willen meevechten voor de overwinningen in 2020.

Michael en Sebastiaan Bleekemolen
Sebastiaan Bleekemolen wil met de opgedane kennis van afgelopen jaar wil hij in 2020 een stap naar voren maken. “We zijn niet blij met de resultaten die we vorig seizoen hebben behaald”, laat Sebastiaan Bleekemolen weten. “Mijn vader heeft het wel goed gedaan in de Legend Trophy. Dat is een geweldig resultaat voor een zeventig jaar oude coureur. We hadden tijdens de races veel problemen met de remmen, maar ik denk dat we dat probleem verholpen hebben. Ik hoop dat we dit seizoen mee kunnen vechten voor het podium”.

“Ik wil dit jaar echt de Legend Trophy pakken”, voegt Michael Bleekemolen nog toe. “Ik ga voor de titel, maar ik hoop ook dat we bij meerdere races mee kunnen doen voor het podium. We hebben dit jaar veel werk voor de boeg. Nascar is geweldig! De auto's hebben heel veel power, de strijd tussen de teams is hard en alle race weekeinden zijn top georganiseerd. Ik kijk uit naar de seizoenstart in Valencia!”.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS