Formule 1

Policy bij Red Bull: "Als er geen ruimte is bij Red Bull, krijgen ze de kans om hun vleugels uit te slaan"

Uitgegeven door Daan Daniels • 7 december 2017 08:07 • Print artikel

Red Bull-teambaas Christian Horner heeft gezegd dat de energydrankjesfabrikant Red Bull zal blijven investeren in talentvolle coureurs voor de toekomst. Dit heeft onder andere rijders als Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo, Max Verstappen en Carlos Sainz voortgebracht in de Formule 1.

Red Bull Max Verstappen


“Red Bull heft zich gecommitteerd aan jonge karters van dertien en veertien jaar oud. We hebben enkele goede talenten in de Formule 4”, zei Horner. “We blijven investeren in jong talent. Een van onze rijders won de Grand Prix van Macau, Daniel Ticktum. Dat geeft aan dat het programma werkt. En als er geen ruimte is bij Red Bull, krijgen onze talenten de kans om hun vleugels uit te slaan.” Zo rijdt Richard Verschoor niet langer in het Red Bull-programma. De snelle Nederlander komt in 2018 uit in de Formule Renault 2L voor het team van Kaufmann.Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk met powerpromise. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen met Max Verstappen.

Formule 1 zakelijk de boeken in? Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS