Formule 1

McLaren ontkent vertrek Mansour Ojjeh: "Compleet misleidend"

Uitgegeven door Bart • 7 augustus 2018 07:36 • Print artikel

Mansour Ojjeh is niet vertrokken als directeur van de McLaren Group. De Britse krant the Independent meldde maandagavond het vertrek van de Saudische zakenman en aandeelhouder van het Britse team, maar alles blijkt gebaseerd op een misverstand. Dat heeft McLaren in een reactie laten weten.

Lando Norris


“Het bericht is compleet misleidend”, zegt het team in een statement. “De krant heeft ons vooraf niet naar dit nieuws gevraagd. Mansour Ojjeh is helemaal niet vertrokken, hij blijft directeur van de McLaren Group en blijft ook de op een grootste aandeelhouder.”

Het bericht berustte op een misverstand door een herstructurering bij McLaren. “We hebben de structuur van het bedrijf vereenvoudigd na de reorganisatie van vorig jaar. In de praktijk is er niets veranderd, alleen dat we de uitvoerende en niet-uitvoerende directeuren hebben gescheiden. De Raad van Bestuur bestaat vanaf nu alleen uit uitvoerende directeuren en Mansour Ojjeh is een niet-uitvoerende directeur. Hij blijft in dienst bij de McLaren Group Limited.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS