Formule 1

Lewis Hamilton voorziet mogelijke zwakke plek bij Mercedes

Uitgegeven door Bart • 8 januari 2019 11:03 • Print artikel

Lewis Hamilton gaat ervan uit dat hij ook dit jaar een winnende auto van Mercedes krijgt en zich kan mengen in de strijd om de wereldtitel. De vijfvoudig wereldkampioen denkt wel dat de aerodynamische regels wel voor een zwakke plek bij het team kunnen zorgen. "We moeten onze aanpak niet veranderen."

Lewis Hamilton


"Als we nauw blijven samenwerken, met een goede communicatie, dan maken we elkaar sterker", zei de Brit tegen GP Fans, die optimistisch blijft. "Maar de nieuwe regels zouden wel eens een zwakke plek kunnen zijn. Als je naar de prestaties van vorig jaar kijkt tijdens de raceweekenden, zijn alle monteurs, engineers en strategische mensen beter geworden."

"Het zal nooit perfect zijn, net als de coureurs", gaat Hamilton verder. "Als team moeten we ons blijven ontwikkelen en dat inspireert mij. Ik wil het team en de mensen in de fabriek niet teleurstellen. Zo lang Mercedes de aanpak niet verandert en de honger naar succes houdt, zullen we onze lijn doortrekken en blijven we om de wereldtitel strijden."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS