Formule 1

Welke Formule 1 races kun je het beste bezoeken?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 januari 2022 10:40 • Print artikel

Veel fans vinden het leuk om een Formule 1 race te bezoeken. Dit komt omdat je de sfeer kunt proeven en je kunt kijken naar een heel programma aan races. Veel mensen gokken graag op de races op casino zonder vergunning. Op deze site kun je veel interessante spellen vinden.

F1 Zandvoort

De GP in Hongarije
Het is misschien niet de eerste locatie waar je aan denkt als je het over formule 1 hebt, maar de GP in Hongarije is een locatie die je niet kunt missen. Sommige andere bestemmingen kunnen spectaculairder en exotischer zijn, maar de Formule 1 race in Budapest is een echte aanrader om naar toe te gaan.

Budapest is de Hongaarse hoofdstad. Hierom is de stad ook goed bereikbaar. Voor toeristen is het niet al te moeilijk om hier te overnachten. Als je hier naar de formule 1 race wilt gaan, hoef je hier ook niet de hoofdprijs voor te betalen. Dit komt omdat Hongarije een relatief goedkoop land is om naar toe te gaan. Als je naar Budapest gaat voor de formule 1 race, is het ook mogelijk om hier naast de races te kijken naar alle toeristische attracties die de stad biedt. Het voordeel van Hongarije is dat het niet al te ver van huis ligt. Als je wilt, is het namelijk ook mogelijk om deze afstand met de auto te rijden.

De GP in AustraliŽ
Als je wat meer budget hebt, is de GP in AustraliŽ een prachtige locatie om naar toe te gaan. De GP van AustraliŽ ligt in Melbourne. Het is misschien duur om naar toe te reizen, maar voor de Formule 1 liefhebbers is het zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan. De GP in AustraliŽ is de eerste race in het raceseizoen. Hierom is het altijd een speciale race om bij te zijn. Het is verder ook een prachtige en praktische locatie voor een race. Aan de ene kant van het circuit kun je 10 min lopen om in het midden van Melbourne uit te komen en aan de andere kant kun je 5 min lopen om op het strand uit te komen. Voor de vakantiegangers is dit dan ook de ideale locatie om heen te gaan. Het is echter wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het niet zomaar gratis is om naar de GP in AustraliŽ toe te gaan. Dit komt omdat je een flink budget hiervoor uit moet trekken. De vlucht naar AustraliŽ is namelijk redelijk duur. Verder is AustraliŽ zelf geen goedkoop land voor een vakantie.

De GP in Singapore
De GP in Singapore is ook een prachtige locatie om heen te gaan voor de race. Dit komt omdat het een beetje een combinatie is tussen Monaco en Abu Dhabi als het gaat om de race. Dit komt omdat de baan dwars door de smalle straten van Singapore gaat. Verder wordt er in de avond geracet. De kunstlichten tijdens de race geven het een soort magische sfeer.

Tijdens de GP zijn er naast de races ook nog een aantal andere leuke dingen te doen. Zo zijn er veel grote artiesten die optreden in Singapore tijdens de GP. Zo is er veel te beleven en veel aan entertainment waar je gebruik van kunt maken.

De GP in Oostenrijk
Als je het leuk vindt om redelijk dicht bij huis met veel Nederlandse formule 1 fans naar een race te kijken, is de GP in Oostenrijk een goede keuze om naar toe te gaan. Dit komt omdat de races in Oostenrijk relatief goedkoop zijn in vergelijking met andere races. Veel formule 1 fans gaan hier dan ook heen. Voor Nederlanders is Oostenrijk niet al te ver rijden. Hierom is het mogelijk om voor niet al te veel geld een race bij te wonen. In Oostenrijk is het mogelijk om pal naast het circuit op de camping te staan. Verder zal je geen last hebben van de drukte die je in de stad gewend bent. Je hebt namelijk de rust van de Oostenrijkse Alpen. Omdat het zo dichtbij is, is het ook mogelijk om met ťťn rit in de auto weer thuis te komen.

De GP in Nederland
De GP in Nederland mag natuurlijk ook niet ontbreken. Deze race wordt altijd in Zandvoort gehouden. Hier is het mogelijk om makkelijk met de trein of soms zelfs op de fiets naar de GP toe te komen. Dit is dan ook voor iedereen toegankelijk om te komen. Omdat het zo goed te bereiken is, is dit eigenlijk ťťn van de eerste locaties waar je naar toe moet gaan als je formule 1 fan bent. Dit komt omdat dit vaak spannende races zijn en het erg gezellig is.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS