Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 4

Van Amersfoort Racing directeur Rob Niessink: "Een goede, jonge coureur met grote ambitie"

Uitgegeven door Bart • 9 maart 2021 09:01

Van Amersfoort Racing heeft ook dit seizoen Cenyu Han in de gelederen. De 16-jarige Chinees met de bijnaam McQueen gaat uitkomen in de Italiaanse Formule 4. Daarnaast zal hij enkele races van het ADAC Formule 4 rijden. Vorig jaar maakte Han zijn debuut in de F4, ook bij het team van VAR.

Cenyu Han


Directeur Rob Niessink zegt over het verlengen met Han. "Vorig jaar was een leerjaar voor McQueen en daarom gaan we graag met hem door. Hij is een goede, jonge coureur met grote ambitie. Tijdens zijn eerste seizoen is hij alleen maar sterker en een volwassen coureur geworden. Hij leert snel en dat maakt het voor het team makkelijk om met hem te werken. We willen dat momentum meenemen naar dit seizoen."

Han woont in Milaan en is klaar om zijn reis in de single seaters voort te zetten. "Het geeft rust dat ik nog een jaar bij VAR mag rijden. Ik heb vorig jaar enorm veel geleerd en ik kijk ernaar uit om nog beter te worden. Mijn zelfvertrouwen is hoog en ik wil dichter naar de kop van het veld kruipen. Dat wordt een uitdaging, maar met de steun van het team ben ik ervan overtuigd dat we stappen kunnen gaan zetten."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS