Formule 1

Toto Wolff onthult dat Max Verstappen op de radar staat: "Max is een jonge coureur van uitzonderlijke klasse"

Uitgegeven door Wim Boekel • 3 maart 2021 19:11

Lewis Hamilton heeft slechts een contract voor dit seizoen bij het Formule 1-team, waardoor teambaas Toto Wolff openlijk toegeeft dat Max Verstappen op het wensenlijstje staat bij zijn team. “Max is zeker een jongen coureur van uitzonderlijke klasse, die zonder twijfel in de toekomst bij iedereen op de radar staat”, zegt de Oostenrijker tijdens de presentatie van de nieuwe Mercedes W12, tegen de aanwezige journalisten. “Maar we flirten niet naar buiten toe, voordat we een duidelijk beeld hebben van onze twee coureurs.”

Max_Verstappen_mist_steun_Spa_2020
Spa 2020: Max Verstappen miste steun bij Red Bull, nu op de radar bij Toto Wolff?

De teambaas ontkent overigens dat de motivatie langzaam begint weg te ebben bij Lewis Hamilton, nadat de wereldkampioen onthulde dat hij deze winter maar 30 ronden in de simulator heeft gereden. “Ik heb geen twijfel over zijn motivatie”, legt Wolff uit. “Hij houdt van het racen en we genieten ervan om met hem te werken. We hebben dit tot in detail besproken en natuurlijk kunnen prioriteiten gedurende de tijd veranderen.”

Klik op onderstaande oranje links voor eerdere berichten over Max Verstappen, Mercedes en Lewis Hamilton, verschenen op RaceXpress:

SPECIAL - Max Verstappen of Charles Leclerc in een Mercedes in 2022? Het zou zomaar kunnen...

Bij achtste wereldtitel stopt Lewis Hamilton en gaat Mercedes voor Max Verstappen

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS