Autosport BE • Belgian Rally Championship

Spa Rally: de teams in het hartje van de stad gevestigd

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 november 2023 22:07

Het is zeker één van de sterke punten van de Spa Rally: bij andere rally’s mogen de assistentieparken dan soms wel een eind van het centrum verwijderd liggen, in Spa zijn de teams in het hartje van de stad gevestigd! Bij DG Sport doet men er alles aan opdat iedereen zijn gading vindt en volop kan genieten.

Spa Rally

Daarom zal dit jaar de hoofdweg in het hart van Spa niet langer voor het verkeer gesloten zijn! Zo kunnen de fans makkelijk naar het stadscentrum rijden om er van de rallysfeer te genieten.

De assistenties zelf vinden we in het beroemde en prachtige Parc de Sept Heures terug, wat de sfeer zeker ten goede zal komen. Podium en tent worden eens te meer aan de uitgang van het Parc de Sept Heures geplaatst, op de Place Royale.

Op dezelfde plek is het ook mogelijk om de tickets uit de voorverkoop in te ruilen voor de officiële armbandjes, die toelaten om het spektakel op de spéciales te bewonderen.

En diezelfde Place Royale wordt ook het decor van de laatste podiumceremonie van het seizoen, waar de fans in de best mogelijke omstandigheden de winnaar van de Spa Rally 2023 en ook de nieuwe Belgische rallykampioenen kunnen toejuichen! Wie mag op zondagnamiddag 26 november de champagne laten knallen?

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS