Autosport BE • Belgian Rally Championship

Ardenne Rally Festival: Altijd iets te doen in het hart van Vresse-sur-Semois !

Uitgegeven door HJ van Keulen • 9 april 2024 14:03

Voor de allereerste editie van het Ardenne Rally Festival haalt DG Sport alles uit de kast. Niet alleen het startveld zal de liefhebbers van de geschiedenis van de rallysport plezieren, maar gedurende drie dagen wordt er in het hart van Vresse-sur-Semois, het landelijke epicentrum van het evenement, ook altijd stevig gefeest…

Ardenne Rally Festival

“Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei zullen we alles in het werk stellen om er voor te zorgen dat het publiek dat in Vresse-sur-Semois langskomt zich op elk moment kan amuseren”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “De fans kennen onderhand wel hoe de plek er uit ziet, waar het assistentiepark ligt, waar de technische en administratieve controle worden gehouden of waar het podium staat, we moeten er nu enkel voor zorgen dat er altijd iets te doen is!”

Vooral ook omdat Vresse-sur-Semois dienst zal doen als vertrekpunt van de demoproeven, waardoor men volop van de actie kan genieten zonder zich met de wagen te hoeven verplaatsen.

Ardenne Rally Festival

Wat de ‘food & beverage corner’ betreft, daar wordt het gezelligheid troef! De ideale plek om grote theorieën te verkondigen… of schitterende herinneringen op te halen, want tegelijk kan men ook een blik werpen op de wagens die over het podium rijden.

Op vrijdag rijden de deelnemers trouwens vier keer over het podium, om 9u00, 12u26, 15u52 en 18u13. En ’s anderendaags, op zaterdag dus, staan er drie podiumpassages op het programma, om 10u00, 14u00 en 16u55. Die laatste doortocht luidt meteen ook de start van de finale feestelijkheden in, met een feestavond die iedereen zich nog lang zal heugen.

Ardenne Rally Festival

Vertel het dus voort: Vresse-sur-Semois staat begin mei in het centrum van alle aandacht, en zal gedurende een (lang!) weekend the place to be voor liefhebbers en nostalgici van de rallysport zijn…

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS