Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 4

Alvise Rodella sluit zich aan bij de VAR voor de Europese F4-campagne in 2024

Uitgegeven door HJ van Keulen • 15 januari 2024 22:33

Van Amersfoort Racing is blij Alvise Rodella te mogen verwelkomen in het team voor de komende Italiaanse F4- en Euro 4-kampioenschappen. Dit wordt het tweede seizoen van de 16-jarige Italiaanse coureur in de Formule 4, nadat hij vorig jaar de overstap maakte van het karten.

Alvise Rodella sluit zich aan bij de VAR

Van Amersfoort Racing is blij met Rodella aan boord en anticipeert op een seizoen vol veelbelovende ontwikkelingen en opmerkelijke prestaties. “Het is een eer om bij Van Amersfoort Racing te komen werken en ik ben heel blij met deze kans”, zegt Rodella. "Ik wil graag leren en groeien binnen het team, waarbij ik streef naar sterke prestaties gedurende het hele seizoen."

Frits van Amersfoort, teambaas van Van Amersfoort Racing, sprak zijn enthousiasme uit over de komst van Rodella: "We zijn verheugd Alvise te verwelkomen in ons team. We zien veel potentieel in hem en kijken uit naar een succesvolle samenwerking dit jaar."

Van Amersfoort Racing is een professioneel raceteam gevestigd in Nederland. Het werd in 1975 opgericht door Frits van Amersfoort. Sindsdien heeft Van Amersfoort Racing een lange traditie opgebouwd in het ondersteunen van opkomende coureurs op weg naar hogere niveaus. Coureurs als Max en Jos Verstappen, Charles Leclerc, Mick Schumacher, Kevin Magnussen en Giedo van der Garde raceten allemaal in de beginfase van hun carrière voor het gelijknamige team van Frits van Amersfoort voordat ze de Formule 1 bereikten.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS