Formule 1

Nu d kans om jouw simulatie-skills te testen in de Ziggo eBattle F1-truck

Uitgegeven door Stefan Kerk • 10 oktober 2018 18:38 • Print artikel

Altijd al je gamingskills willen testen en in een simulator willen rijden? Dat kan bij 100% Auto Live. Nieuw dit jaar is daar de Racing Games Area, waar je naar hartenlust je racevaardigheden kunt testen in een van de simulatoren. Nu d kans om jouw simulatie-skills te testen in de Ziggo eBattle F1-truck. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten 15,-.

Nu d kans om jouw simulatie-skills te testen in de Ziggo eBattle F1-truck

Zo is er onder andere de GXT Raptor Trust Gaming Car en kun je op een groot aantal PCs The Crew 2 spelen. Verder zijn er nog meerdere andere race-simulatoren en kun je je ook plaatsen voor de Ziggo Ebattle door mee te doen bij de Ziggo eBattle F1-truck.

100% Auto Live vindt plaats op 13 en 14 oktober in Ahoy Rotterdam.

Profiteer van korting via RaceXpress met entreekaarten in voorverkoop 100% Auto Live
Voor 100% Auto Live op 13 en 14 oktober in Rotterdam Ahoy zijn tickets verkrijgbaar via Ticketmaster.nl. De kaarten zijn eenmalig geldig voor zaterdag f zondag. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten 15,-. Aan de deur wordt de prijs 18,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree, mits onder begeleiding.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS