Formule 1

Nu dé kans om jouw simulatie-skills te testen in de Ziggo eBattle F1-truck

Uitgegeven door Stefan Kerk • 10 oktober 2018 18:38 • Print artikel

Altijd al je gamingskills willen testen en in een simulator willen rijden? Dat kan bij 100% Auto Live. Nieuw dit jaar is daar de Racing Games Area, waar je naar hartenlust je racevaardigheden kunt testen in een van de simulatoren. Nu dé kans om jouw simulatie-skills te testen in de Ziggo eBattle F1-truck. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten €15,-.

Nu dé kans om jouw simulatie-skills te testen in de Ziggo eBattle F1-truck

Zo is er onder andere de GXT Raptor Trust Gaming Car en kun je op een groot aantal PC’s The Crew 2 spelen. Verder zijn er nog meerdere andere race-simulatoren en kun je je ook plaatsen voor de Ziggo Ebattle door mee te doen bij de Ziggo eBattle F1-truck.

100% Auto Live vindt plaats op 13 en 14 oktober in Ahoy Rotterdam.

Profiteer van korting via RaceXpress met entreekaarten in voorverkoop 100% Auto Live
Voor 100% Auto Live op 13 en 14 oktober in Rotterdam Ahoy zijn tickets verkrijgbaar via Ticketmaster.nl. De kaarten zijn eenmalig geldig voor zaterdag óf zondag. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten €15,-. Aan de deur wordt de prijs € 18,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree, mits onder begeleiding.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS