Formule 1

Jos Verstappen; "Max heeft in Monaco echt kans om te winnen! Red Bull is gewoon goed op..."

Uitgegeven door Johann Petermann • 14 mei 2018 21:35 • Print artikel

Na de race in Barcelona waar Max Verstappen het podium haalde was vader Jos Verstappen uitgenodigd bij Ziggo Peptalk om na te praten over de Grand Prix. Hij gaf aan dat het podium wel leuk was maar dat Verstappen altijd meer wil uiteindelijk.

Jos Verstappen

“Je wil uiteindelijk meer en de auto kan ook meer,” zei Jos aan tafel bij Jack van Gelder en Frank Evenblij. “Het probleem blijft kwalificatie. Als ze in de kwalificatie op de eerste rij komen staan dan kan Max gewoon elke wedstrijd winnen.”

Verder zei Verstappen sr. dat de volgende race in Monaco wel eens gewonnen zou kunnen worden door Max. “In Monaco is de motor niet zo belangrijk want de rechte stukken zijn niet zo lang. Als je daar van het begin af aan geen foutje maakt en je auto goed heb afgesteld dan heb je meer vertrouwen want als je een keer de muur hebt geraakt ben je meteen wat voorzichtiger. Red Bull is gewoon goed op circuits met weinig grip. Dat zag je al in de laatste sector in Barcelona daar waren we echt sterk. Monaco ziet er daardoor goed uit, daar hebben we echt kans om te winnen.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS