Formule 1

Gerhard Berger hoopt ooit met Michael Schumacher langs de baan te staan: "Hetzelfde loopje en onderarmen, maar ook vaders race-genen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 16 oktober 2018 09:53 • Print artikel

Mick Schumacher behaalde op Hockenheim de Formule 3-titel en heeft daarmee weer een stap genomen om in de voetsporen van zijn illustere vader Michael Schumacher te stappen. DTM-directeur en voormalig F1-coureur Gerhard Berger hoopt in de toekomst met de oude Schumacher naar de verrichtingen van de jonge Schumi te kijken.

Mick Schumacher


“Ik ben ook blij voor Michael Schumacher en ik wens dat hij op een dag bij ons terug is om de toekomstige carričre van Mick samen met ons allemaal te bekijken”, aldus Berger tegen het Engelse Autosport. “Mick lijkt niet alleen op zijn vader en heeft niet alleen hetzelfde postuur en hetzelfde loopje, het viel me zelfs op dat hij dezelfde onderarmen als zijn vader heeft. Maar het beslissende onderdeel in de afgelopen weken was dat hij bewezen heeft dat hij zijn vaders race-genen heeft. Wanneer hij in staat is om zijn prestatie zo te blijven leveren, gaat zijn carričrepad hem naar de Formule 1 brengen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS