Formule 1

Esteban Ocon heeft nog hoop voor 2019: "Ik ben niet gefrustreerd. Ik ben echt.."

Uitgegeven door Wim Boekel • 14 september 2018 11:23 • Print artikel

Esteban Ocon wordt als één van de helden gezien voor de toekomst. Toch lijkt de Mercedes-protegé voor volgend jaar zonder stoeltje te zitten. Het is een lastige situatie waarin de coureur terecht is gekomen, omdat diverse Formule 1-teams hem niet willen hebben vanwege zijn link met de Duitse autofabrikant.

Esteban Ocon

“Er is nog hoop, maar minder en minder zoals je weet”, zei Ocon tijdens de persconferentie. De kansen bij Force India zijn voor de coureur geslonken nu Lance Stroll mogelijk de stap maakt naar het team. Zijn vader heeft samen met een consortium het team overgenomen en de komst van de jonge Canadees lijkt slechts een kwestie van tijd.

“Ik ben niet gefrustreerd. Ik ben echt teleurgesteld. Ik ben op niemand boos of wat dan ook”, zei Ocon. “Ik heb echt hard gewerkt om hier te komen en dit jaar denk ik dat ik, in vergelijking met vorig jaar, progressie heb gemaakt. Ik vecht hard om elke race het beste te doen wat ik kan. Hier rijden en niet weten wat ik volgend jaar doe, dat is lastig om te verteren.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS