Formule 1

Donald Trump feliciteert McLaren met overwinning Lando Norris: “Ik bezocht en steunde deze auto”

Uitgegeven door Frank Korsel • 6 mei 2024 10:47

Donald Trump was zondag aanwezig bij de Formule 1 Grand Prix van Miami. Voor de race begon was d voormalig President van de Verenigde Staten samen met McLaren-baas Zak Brown en FIA-president Mohammed Ben Sulayem in de pitbox van McLaren te vinden. Tot grote verbazing van vele won McLaren-coureur Lando Norris zijn eerste Formule 1-race. Trump deelt op sociale media dat hij de auto van Norris ‘steunde’. Dus zoals we Trump kennen is dit ook een beetje zijn overwinning.

lando Norris win Miami Donald Trump visit McLaren


Trump was eerder deze week al in het Formule 1-nieuws. Hij zou namelijk een campagne fundraiser willen organiseren. De organisator van de Grand Prix ging hier niet mee akkoord. Toch was de voormalig president van de partij en was hij een opvallende verschijning.
Op sociale media deelt de presidentskandidaat zijn verhaal over de Grand Prix en de overwinning van Norris, die natuurlijk ook een beetje zijn verdienste is: “Het was een grote eer om mijn vrienden bij McLaren de grote Formule 1-race in Miami te zien winnen. Het was de auto die ik vóór de race bezocht, en steunde. Dat is wat we nodig hebben voor ons land – WINNEN


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS