Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Na McLaren en Mercedes gaat Hugo Boss nu met Porsche in zee: "Innovatief, duurzaam en perfectie"

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 november 2018 08:06 • Print artikel

Porsche heeft een samenwerking aangekondigd met Hugo Boss die het gehele motorsport portfolio van het Duitse merk omvat. Hugo Boss beëindigde recent een lange samenwerking met McLaren in de Formule 1, die al vanaf de jaren ’80 liep. Het logo is nu nog te zien bij het F1-team van Mercedes, maar verdwijnt na dit jaar helemaal uit de hoogste klasse van de autosport.

Marc Langer Hugo Boss Oliver Blume Porsche

Het kledingmerk werd eind 2017 de officiële kledingpartner van de Formule E. De ‘innovatieve’ en ‘duurzame’ karakter van de elektrische klasse, zo meldde Hugo Boss. Porsche heeft nu aangekondigd dat Hugo Boss haar officiële kledingpartner wordt voor alle race activiteiten van het bedrijf. Waaronder dus de toekomstige FE, maar ook het FIA World Endurance Championship valt.

Hugo Boss en Porsche staan beide voor innovatie en perfectie” zegt Hugo Boss CEO Mark Langer. “We hebben in de loop van de recente jaren en decennia, al samengewerkt op het gebied van de motorsport. Dat is waarom ik blij ben dat onze samenwerking een nieuwe niveau bereikt met de op de toekomst gebaseerde Formule E-klasse.” Naast de kleding voor de fabrieksteams, gaat Hugo Boss, in samenwerking met Porsche, ook een non-motorsport kledinglijn online en in de winkels aanbieden.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS