Karting • Chrono

Wedstrijdinformatie NK 4-takt van Chrono Karting Ronde 2 op Kartbaan Strijen

Uitgegeven door Bart • 4 mei 2024 12:05

De tweede ronde van het Nederlands kampioenschap 4-takt van Chrono Karting vindt in het weekend van 11 en 12 mei plaats op Kartbaan Strijen. Gestreden wordt er in de Parolin Rocky F1 en F2, Mini Junior TM, ID Engines Junior en ID Engines Senior. Bekijk hieronder de informatie over het weekend in Strijen.

Chrono NK 4T Strijen


Op vrijdag 10 mei kan er al getraind worden onder leiding van SHW Strijen. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Chrono Karting. De baanhuur voor de trainingen op zaterdag kan enkel contant betaald worden.

Enkele punten om rekening mee te houden:
- Rijdersbriefing: zondag om 08:30 op start/finish.
- Chrono Karting Rijdersbadge + monteursbadge 2024: Vergeet deze niet mee te nemen. Deze heeft u ontvangen bij uw eerste race.
- KNAF Licentie tonen: KNAF EU/Nat licentie 2024 en KNAF ouder/kind licentie 2024 tonen bij de rijdersregistratie.
- Transpondernummer controle: plaats uw transponder op de kart, zondag bij de vrije trainingssessie wordt dit gecontroleerd.
- Huurmotoren: U ontvangt ze ook netjes verzorgd voor deelname. Respecteer de service en lever deze ook weer schoon retour.
- Huurmotoren: Deze mogen het terrein niet verlaten. Anders inleveren bij ID Engines of Paauwer Kart Racing.
- Brandblusser: Zorg ervoor dat uw tent in het paddock is voorzien van een brandblusser.
- Sportity app (ChronoNK4T): Dit is het online publicatie bord. Zorg ervoor dat u de Sportity app download en voldoende data op uw telefoon heeft.

De wedstrijdinformatie en alle overige informatie is terug te lezen op de website van Chrono Karting. De reglementen en bulletins kunt u online bekijken. Lees deze goed door en voorkom teleurstellingen. Wilt u zich nog inschrijven voor 12 Mei? Aarzel niet en doe mee. Bent u verhinderd, geef dit dan tijdig aan de organisatie door.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS