Autosport Internationiaal Singleseaters • Acceleration 2014

Seizoensfinale Acceleration 2014 op TT-circuit in Assen; Racing en partytime!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 september 2014 10:23

Op 17, 18 en 19 oktober beleeft ACCELERATION 2014 haar finale op het TT circuit in Assen. Dit internationale race- en muziekfestival heeft daarmee zeven rondes gehad in haar eerste seizoen. Gericht op families, brengt ACCELERATION drie dagen van spannende races en muziekoptredens, met de Amerikaanse acteur David Hasselhoff als presentator van de vrijdagavond. ACCELERATION is een compleet nieuwe benadering van races en hoe deze aan haar fans gepresenteerd wordt. Getalenteerde rijders laten in verschillende raceklassen zien wat ze waard zijn, waardoor er een groot spektakel ontstaat op het circuit. De combinatie met andere activiteiten op de paddock maken ACCELERATION 2014 het perfecte evenement om te bezoeken met het gezin.

Acceleration Nigel Melker

Raceprogramma
De koningsklasse van ACCELERATION is de FA1, kort voor Formule Acceleration 1. Deze 550 pk sterke formulewagens vormen de hoofdact van het raceprogramma en zijn bekend van de voormalige A1GP. De Nederlander Nigel Melker is grote kanshebber op de titel. Daarnaast rijden de MW-V6 Pickup Series, de Legend SuperCup en de bekende Supercar Challenge op het circuit in Assen. Ook 600 & 1000 cc motorraces sluiten aan bij ACCELERATION Holland.

Acceleration back to 80th and 90th met David Hasselhoff

80’s & 90’s met David Hasselhoff
De 80’s en 90’s staan bekend om Knight Rider en Baywatch. Daarom is de gastheer van de avond niemand minder dan David Hasselhoff, die topartiesten uit die periode live op het podium heeft. Op vrijdagavond 17 oktober staan de volgende artiesten in de TT Hall van het circuit: 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B / Snap, DJ Sash! en Twenty4Seven. De zaterdagavond heeft het thema ‘Das foute bierfest’, waar de Duitse gemütlichkeit de Hollandse gezelligheid ontmoet. Gerard Joling is één van de hoofdacts van de avond. De complete line-up wordt in de komende periode bekend gemaakt.

Bekijk HIER meer informatie rond dit gave en veelzijdige evenement!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS