Autosport Internationiaal Singleseaters • Acceleration 2014

De Jong beste Nederlander in MW-V6 Pickup Series, winst Team Zweden + UITSLAG

Uitgegeven door Johan Vis • 27 april 2014 17:23

PORTIMAO – Na de winst in de eerste race van de MW-V6 Pickup Series, schreef Team Zweden met Alx Danielsson ook de derde race op hun naam. De Zweed kende geen bedreiging richting zijn tweede winst van het weekend op het Autódromo Internacional do Algarve: zo finishte Eion Murray voor Team Ierland op meer dan tien seconden van Danielsson op de tweede positie. Carlos Alvarez behaalde voor Team Spanje de derde positie, wat ook al gebeurde in de eerste en tweede race van de MW-V6 Pickup Series.


Beste Nederlander in de MW-V6 Pickup Series was Daniël de Jong. De Nederlander kwam net wat te kort voor een podiumpositie, maar finishte op een keurige vierde stek. Achter De Jong pakten Tom Pedersen voor Team Denemarken de vijfde positie en John Mickel de zesde positie voor Team Groot-Brittannië. Kelvin Snoeks was de tweede Nederlander in de einduitslag. De Nederlander wist na zijn podium van gisteren nu naar een zevende positie te rijden. Achter Snoeks finishten nog twee Nederlanders, Bas Koeten op een achtste positie en Leon Rijnbeek op de negende positie.

Tegenslag was er voor Bert de Heus en Danny van Dongen. Zij wisten beiden de finish niet te halen op het Autódromo Internacional do Algarve.

MW-V6 Pickup Series

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS