Autosport Internationiaal Singleseaters • Acceleration 2014

Nieuw initiatief in de autosport: Acceleration Business Club van start

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 juli 2015 06:47

Op donderdag 16 juli vond in de werkplaats van MP Motorsport in Westmaas de kick-off plaats van de Acceleration Business Club. Dit nieuwe concept van ISRA (International Sport Racing Association) werd gepresenteerd aan een grote groep geďnteresseerde ondernemers die hun passie voor de autosport delen. Bij MP Motorsport kon men niet alleen de GP2 en Formule Renault 2.0 auto’s bewonderen, maar ook de FA1 auto’s, waarmee ISRA komende winter een serie van 3 wedstrijden begint in het Midden-Oosten. Maar ook het Eurasia team met de LMP2 was aanwezig; dit team heeft als thuisbasis in Europa voor de uitstekend geoutilleerde werkplaats van MP Motorsport gekozen. Verder waren er diverse Dakar auto’s te zien, o.a. de rally truck van Simon van der Mark en de nieuwe Overdrive Toyota van het Bastion-Kamera Express Team.

Acceleration Business Club

Een groot aantal coureurs was aanwezig en dat werd door de aanwezige ondernemers zeer gewaardeerd – zij kregen op die manier ook meteen ‘insight information’. Daniel de Jong, Meindert van Buuren, Renger van der Zande, Danny van Dongen en rallyrijders Bob de Jong, Simon van der Mark, Maik Willems en Rob van Pelt spraken uitvoerig met de genodigden. Ook de 18-jarige Australische coureur Christopher Anthony, die vanaf de GAMMA Racing Days voor MP Motorsport in de Formule Renault 2.0 zal uitkomen was aanwezig – hij kwam na een lange vlucht uit Australië precies op tijd binnen om de aftrap van de Acceleration Business Club mee te maken.

Acceleration Business Club

De Acceleration Business Club is de meest dynamische business club van ons land. Een club waarbinnen gedreven ondernemers en ondernemende managers elkaar op regelmatige basis ontmoeten. En een gemeenschappelijke passie delen: autosport. De Acceleration Business Club biedt een netwerk dat qua kwaliteit, identiteit, naam en faam in Nederland zijn gelijke niet kent. Dat geldt ook voor het plezier dat tijdens de netwerkevents wordt beleefd. Het credo van oprichter Henk de Jong luidt niet voor niets: ‘Werken is leuk, maar netwerken rond je passie autosport is nog leuker!’

Acceleration Business Club

De leden van de Acceleration Business Club beleven de wereld van raceteam MP Motorsport, de coureurs en race-organisator ISRA op een unieke manier. Bijvoorbeeld door bezoeken aan de werkplaats in Westmaas en door plaats te nemen in de professionele race simulator van het team. Of back stage tijdens races in binnen- en buitenland zoals de GP2 en F1-Grands Prix, het DTM, de WTCC, of bij de start en finish van de Dakar Rally. De business club leden kunnen tijdens deze evenementen volop genieten van geweldige hospitality service, kennis en contacten op het hoogste niveau in de autosport.

Acceleration Business Club

Via een interactieve App worden de leden op de hoogte gehouden van alle activiteiten en autosportnieuws. Ook krijgen ze exclusief toegang tot een members only telefoonnummer en e-mailadres waar men altijd terecht kan voor vragen over de teams, hospitality arrangementen, etc. Daarbij hoort ook het incidenteel bestellen van toegangskaarten voor andere events (sport, cultuur en entertainment). En als slagroom op de taart kunnen de leden beschikken over een van de raceauto’s voor een beurs, een opening of voor andere promotionele activiteiten. Vanzelfsprekend zal de club de nodige aandacht besteden aan het rijden zelf door het aanbieden van drift trainingen, track days en VIP taxiritten naast befaamde coureurs.

Formule 1 Spa-Francorchamps: Ga voor de 2 paddockkaarten

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS