Formule 1

Oscar Piastri hoopt niet op een herhaling van F1-debuut: "Ik weet dat het team enorm hard werkt"

Uitgegeven door Frank Korsel • 14 maart 2023 16:30

Het Formule 1-debuut van Oscar Piastri duurde slechts dertien rondjes. Hierna moest de debutant van McLaren de strijd al staken. Piastri wil Bahrein zo snel mogelijk achter zich laten en focust zich vol op de aankomende Grand Prix van Saudi-Arabi�.

Oscar Piastri

�Ik kijk er naar uit om te gaan racen op het Jeddah Corniche Circuit�, aldus de McLaren-coureur. �Ik heb hier eerder in de F2 geracet, dus ik heb enige ervaring met het snelle karakter van het circuit en ik kijk er naar uit om er in een F1-auto op uit te trekken. Er zijn enkele coole functies, zoals de snelle bochten, en het wordt mijn eerste keer op een straatcircuit in F1-machines.�

�Hoewel het resultaat van vorige week duidelijk teleurstellend was voor mijn eerste Formule 1-race, heb ik veel geleerd en het is belangrijk dat we allemaal ons hoofd hoog houden. Ik weet dat het team enorm hard werkt om het vanuit Bahrein om te draaien en de best mogelijke auto voor Lando en mijzelf te maken. We zullen als team vooruit blijven gaan en ik heb er alle vertrouwen in dat we zullen komen waar we willen zijn.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS